Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
напій безалкогольний сильногазований, HACCP, критичні контрольні точки, система, програми-передумови, оператор ринку, ДСТУ, схема, вимоги, обладнання, розрахунки, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Захарченко, І. І. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ілля Ілхамович Захарченко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 107 с.