Проект технічного переоснащення продуктового відділення Капітанівського цукрового заводу з уварюванням утфелю першого продукту на кристалічній основі

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

вакуум-апарат, відток, ротор уварювання, кристалізація, міжкристальний розчин, утфель, центрифугування, цукор, фактор розділення, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Карпенко, М. М. Проект технічного переоснащення продуктового відділення Капітанівського цукрового заводу з уварюванням утфелю першого продукту на кристалічній основі : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Маргарита Миколаївна Карпенко ; наук. керівник Леонід Павлович Рева. – Київ, 2020. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced