Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
зернові батончики, вівсяні пластівці, курага, волоський горіх, фундук, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Коломієць, І. А. Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Андріївна Коломієць ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2020. – 80 с.