Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зернові батончики, вівсяні пластівці, курага, волоський горіх, фундук, оздоровчий продукт, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Коломієць, І. А. Проект виробництва зернових батончиків на основі вівсяних пластівців, збагачених курагою, волоськими горіхами та фундуком : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Андріївна Коломієць ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2020. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced