Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Івано-Франківськ
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
бісквітні рулети, затяжне печиво, технологія, проект, будівництво, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Кравець, А. С. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Івано-Франківськ : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Сергіївна Кравець ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2020. – 74 с.