Проект виробництва смузі, збагаченого клітковиною льону та пюре гарбуза

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

оздоровче харчування, йогурт, функціональні продукти, інгредієнти, клітковина льону, пюре з гарбуза, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Лісняк, Я. Ю. Проект виробництва смузі, збагаченого клітковиною льону та пюре гарбуза : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Яна Юріївна Лісняк ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2020. – 93 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced