Відходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1956–2020 рр з актуальних питань відходів та безвідходного виробництва в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) during 1956-2020 on topical issues of waste and waste-free production in the food industry. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.

Опис

Ключові слова

екологічна безпека, безвідходне виробництво, відходи, вторинна сировина, утилізація відходів, waste-free production, waste, secondary raw materials, waste disposal, environmental safety

Бібліографічний опис

Відходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловості [Електронний ресурс] : наук.-допом. бібліогр. покажч. двома мовами 1956–2020 рр. / [упоряд. І. М. Мельничук] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2021. – 110 с.

Зібрання