Впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті потужністю 19,7 т м'яса птиці за зміну

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сировина, м'ясо, птиця, кури, кролі, бройлери, курчата, переробка, технологія, обладнання, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Нетупська, А. Є. Впровадження лінії переробки кролів на птахокомбінаті потужністю 19,7 т м'яса птиці за зміну : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Алла Євгеніївна Нетупська ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2020. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced