Переробка відходів м`ясного виробництва на малих підприємствах

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.
Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.

Опис

Ключові слова

м’ясна нехарчова сировина, комбікорми, meat food raw materials, feed, кафедра екології та екоменеджменту

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Переробка відходів мясного виробництва на малих підприємствах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. - 2012. - C. 33-34.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced