Переробка відходів м`ясного виробництва на малих підприємствах
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.
Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.
Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.
Опис
Ключові слова
м’ясна нехарчова сировина, комбікорми, meat food raw materials, feed, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Переробка відходів мясного виробництва на малих підприємствах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. - 2012. - C. 33-34.