Збивна солодка страва з поліфункціональним напівфабрикатом

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження свідчать про доцільність використання поліфункціонального напівфабрикату, що складається з емульгованої системи соняшникової та оливкової олії, порошку з моркви та натрійкарбоксиметилцелюлози для отримання крему з приємними смаковими властивостями, покращеними фізико-хімічними показниками якості та підвищеною харчовою цінністю. The conducted researches testify to expediency of use multifunctional semi-finished product consisting of an emulsified system sunflower and olive oil, carrot powder and sodium carboxymethylcellulose to obtain a cream with a pleasant taste properties improved by physicochemical quality indicators and increased nutritional value.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, солодка страва, харчова емульсія, напівфабрикат, харчова цінність, полідисперсна система, сушена харчова продукція, купажована олія, sweet dish, food emulsion, semi-finished product, nutritional value, polydisperse system, dried food products, blended oil

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Збивна солодка страва з поліфункціональним напівфабрикатом / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет конференції, 30 квітня 2021 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 89.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced