Проект цеху морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пломбір, морозиво, вафельна продукція, глазур, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Серебрякова, В. В. Проект цеху морозива потужністю 6 т готової продукції за зміну : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Вікторівна Серебрякова ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2020. – 90 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced