Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафель

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено хімічний склад порошку м’яти перцевої, обґрунтовано можливість та доцільність його застосування. Досліджено органолептичні та основні фізико-хімічні властивості добавки. Її використання дасть змогу створити нові або вдосконалити традиційні кондитерські вироби оздоровчого призначення. The chemical composition of peppermint powder has been studied, the possibility and expediency of its use have been substantiated. The organoleptic and basic physicochemical properties of the additive have been studied. Its use will allow you to create new or improve traditional health confectionery.

Опис

Ключові слова

вафлі, начинка, порошок м’яти перцевої, рецептура, харчова цінність, біологічна цінність, waffles, stuffing, peppermint powder, recipe, nutritional value, biological value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, Л. Дослідження можливості використання порошку м’яти перцевої у виробництві начинок для вафель / Людмила Махинько, Юлія Писаренко, Анастасія Чумак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 132.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced