М’ясопродукти підвищеної біологічної цінності
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виявлено, що сурімі володіє дуже хорошими технологічними властивостями, насамперед високою вологоутримуючою здатністю і термічним гелеутворенням. Однак кінцева якість сурімі-матеріалу, отриманого від промитого м'яса, не завжди ідентична, залежно від сировини та параметрів відновлення, таких як кількість циклів промивання, типу миючих розчинів та співвідношення м'ясо / вода. Крім води, в якості корисних промивних розчинів для обробки сурімі-подібного матеріалу були запропоновані хлорид натрію, бікарбонат натрію і натрій фосфатний буфер.
It was found that surimi - a similar material has a very good technological properties, first of all high moisture retention ability and thermal gelation. However, the ultimate quality of surimi is similar the material obtained from the washed meat is not always identical, depending on raw materials and recovery parameters, such as the number of washing cycles, type detergent solutions and meat / water ratio. In addition to water, as useful washing solutions for the treatment of surimi - similar material were proposed sodium chloride, sodium bicarbonate and sodium phosphate buffer.
Опис
Ключові слова
м’ясні продукти, біологічна цінність, рапс, meat products, biological value, rapeseed, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Галенко, О. О. М’ясопродукти підвищеної біологічної цінності / О. О. Галенко, Д. І. Баран // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5–6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 360–361.