Психологія організації відпочинку керівника харчової промисловості
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Відсутність якісного відпочинку погано позначається не тільки на здоров’ї працівника, але і на стосунках в сім’ї, з близькими та друзями. Тому відпочивати необхідно у будь-якому разі. Відпочинок підвищує вашу працездатність, покращує самопочуття та стосунки з оточуючими. The lack of qualitative recreation badly affects not only on health of the worker, but also in relationships with the family, friends and relatives. Therefore, rest is necessary in any case. Rest increases your ability to work, improves your well-being and relationships with others.
Опис
Ключові слова
керівник, відпочинок, втома, робота, head, rest, fatigue, work, кафедра гуманітарних дисциплін
Бібліографічний опис
Ващенко, А. Р. Психологія організації відпочинку керівника харчової промисловості / А. Р. Ващенко, Н. Ю. Чугаєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. – С. 487.