Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі результатів досліджень якості цукрового колеру та його впливу на стійкість лікерогорілчаних напоїв розроблено ДСТУ «Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості колеру за органолептичними, фізико-хімічними, токсикологічними та мікробіологічними показниками, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання колеру для лікеро-горілчаного виробництва. Based on the findings as a sugar caramel and its impact on the stability of alcoholic beverages developed DSTU «Caramel I-plai for liquor-vodka production. Specifications.» The basic requirements for materials, quality the kohler of organoleptic, physico-chemical, toxicological and microbiological parameters, rules, acceptance, labeling, packaging, transport and storage the kohler for liquor production.

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчане виробництво, alcoholic beverage production, якість, quality, харчовий барвник, food coloring, цукровий колер, sugar color, стандарт, standart, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник // Цукор України. – 2014. – № 7 (103). – С. 33–36.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced