Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На основі результатів досліджень якості цукрового колеру та його впливу на стійкість лікерогорілчаних напоїв розроблено ДСТУ «Колер для лікеро-горілчаного виробництва. Технічні умови». Наведено основні вимоги до сировини, якості колеру за органолептичними, фізико-хімічними, токсикологічними та мікробіологічними показниками, правила приймання, маркування, пакування, транспортування і зберігання колеру для лікеро-горілчаного виробництва.
Based on the findings as a sugar caramel and its impact on the stability of alcoholic beverages developed DSTU «Caramel I-plai for liquor-vodka production. Specifications.» The basic requirements for materials, quality the kohler of organoleptic, physico-chemical, toxicological and microbiological parameters, rules, acceptance, labeling, packaging, transport and storage the kohler for liquor production.
Опис
Ключові слова
лікеро-горілчане виробництво, alcoholic beverage production, якість, quality, харчовий барвник, food coloring, цукровий колер, sugar color, стандарт, standart, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Цукровий колер для лікеро-горілчаного виробництва / С. І. Олійник // Цукор України. – 2014. – № 7 (103). – С. 33–36.