Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено фізичні та біологічні показники і хімічний склад шести вітчизняних сортів рису. З'ясовано можливість виробництва з них ферментних напоїв. The physical and biological indicators and chemical composition of six domestic varieties of rice. The possibility of producing fermented drinks from them.

Опис

Ключові слова

рис, riсe, зерно, grain, крохмаль, starch, білкові речовини, protein substances, ферментований напій, fermented beverage, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Порівняльна характеристика сортів рису для виробництва ферментованих напоїв / Нгуен Фіонг Донг, Р. М. Мукоїд, В. Л. Прибильський, С. И. Олійник // Цукор України. – 2017. – № 9–10 (141–142). – С. 11–12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced