Комплексне оцінювання природних матеріалів для фільтрування у виробництві напоїв
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведена перспективність використання природних матеріалів для фільтрування води у лікеро-горілчаному виробництві.
The prospect of using natural minerals for filtration water for distillery production.
Опис
Ключові слова
вода підгoтовлена, prepared water, мінерал, mineral, гірський кришталь, rock crystal, моріон, morion, раухтопаз, rauchtopaz, гранат, garnet, фільтрування, filtration, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Комплексне оцінювання природних матеріалів для фільтрування у виробництві напоїв / С. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 104.