Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено особливості стабілізації лікеро-горілчаної продукції та показано актуальність визначення чинників, які впливають на утворення опалесценції, помутнінь та осадів в купажах, визначено шляхи стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів. The peculiarities of the stabilization of distillery products are given and the relevance of determining the factors that influence the formation of opalescence, opacities and sediments in blends is shown, the ways are determined stabilization of liqueur beverages on the basis of natural semi-finished products.

Опис

Ключові слова

стабілізація, stabilization, лікеро-горілчані напої, liqueur beverages, напівфабрикати, semi-finished products, вода підготовлена, prepared water, настої спиртові, spirit infusions, морси плодово-ягідні, fruit and berry morses, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, О. М. Острик, С. А. Петросян // Цукор України. – 2018. – № 7–8 (149–150). – С. 11–15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced