Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено особливості стабілізації лікеро-горілчаної продукції та показано актуальність визначення чинників, які впливають на утворення опалесценції, помутнінь та осадів в купажах, визначено шляхи стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів.
The peculiarities of the stabilization of distillery products are given and the relevance of determining the factors that influence the formation of opalescence, opacities and sediments in blends is shown, the ways are determined stabilization of liqueur beverages on the basis of natural semi-finished products.
Опис
Ключові слова
стабілізація, stabilization, лікеро-горілчані напої, liqueur beverages, напівфабрикати, semi-finished products, вода підготовлена, prepared water, настої спиртові, spirit infusions, морси плодово-ягідні, fruit and berry morses, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, О. М. Острик, С. А. Петросян // Цукор України. – 2018. – № 7–8 (149–150). – С. 11–15.