Тhe dominant factors during water treatment in the beverage production

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Identified dominant factors in water treatment contributes to obtaining treated water for the high stability of the finished product. Виявлені домінуючі фактори очищення води сприяють отриманню очищеної води для високої стійкості готового продукту.

Опис

Ключові слова

водопідготовка, water treatment, напої, beverage, фільтрування, filtration, очищення, purification, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Samchenko, I. Тhe dominant factors during water treatment in the beverage productionn / I. Samchenko, S. Oliinyk // Relevant Issues of the Development of Science in Central and Eastern European Countries : proceedings of International Scientific Conference, 27 September, 2019. – Riga : Baltija Publishing, 2019. – С. 45–46.