Технологія води для виробництва харчових продуктів
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено рекомендації та апаратурно-технологічну схему блочного типу щодо очищення, кондиціювання та структурування води з урахуванням особливостей вихідної води різних джерел водопостачання для виготовлення продуктів харчування. Recommendations and equipment and technological scheme of block type for purification, conditioning and structuring of water are considered taking into account the peculiarities of the source water from different sources of water supply for food production.
Опис
Ключові слова
підготовлена вода, water prepared, водопідготовка, water treatment, харчові продукти, food production, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Технологія води для виробництва харчових продуктів / В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, С. І. Олійник, Л. А. Тарасюк // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14–15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 86.