Культивування Bacillus macerans для одержання пектинази

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

Bacillus macerans, пектиназа, ферментація, біосинтез, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Літовченко, О. В. Культивування Bacillus macerans для одержання пектинази : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Олександр Вікторович Літовченко ; наук. керівник Оксана Ігорівна Скроцька. – Київ, 2021. – 84 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced