Напій «Цикоринка»

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Напій, що містить виноградний та калиновий соки, фруктозний сироп, який відрізняється тим, що додатково містить екстракт цикорію пр. такому співвідношенні мас.%: Виноградний сік 40-50 Калиновий сік 13-18 Фруктозний сироп 28-43 Екстракт цикорію 0,5-0,6.
Drink containing grape and guelder rose juice, fructose syrup, which is characterized in that it further comprises an extract of chicory, etc. this mass ratio.%: Grape juice 40-50 guelder rose juice 13-18 Fructose syrup 28-43 Chicory extract 0.5-0.6.

Опис

Ключові слова

виноградний і калиновий сік, фруктозний сироп, екстракт цикорію, guelder rose and grape juice, fructose syrup, chicory extract, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра харчової хімії, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 21095 МПК А23І- 2/00 А23І-2/02. Напій «Цикоринка» / Попова І. В., Домарецький В. А., Лезенко Г. О., Штульберг Є. Г., Фролова Н. Е. ; заявник і патентовласник НУХТ. - № 200610862 ; заявл. 16.10.2006 ; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced