Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи
Файли
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті досліджено проблеми нинішнього етапу розвитку харчового виробництва і наведено авторські міркування щодо перетворення хлібопекарського виробництва в інноваційне та соціально орієнтоване.
Proposals were substantiated to improve management methods for forming enterprise’s income and profit based on an innovative model of assortment changes of the production program.
Proposals were substantiated to improve management methods for forming enterprise’s income and profit based on an innovative model of assortment changes of the production program.
Опис
Ключові слова
соціальна ефективність, ефективність діяльності, інноваційний розвиток, social effectiveness, performance, innovative development, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Темчишина, Ю. Л. Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи / Ю. Л. Темчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 36. – С. 81-85.