Розроблення інтегрованої системи менеджменту виробництва закуски на основі сиру зернистого з поліпшеним нутрієнтним складом

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

інтегрована система менеджменту, закуска на основі сиру зернистого з додаванням порошку моркви та паприки, сухі овочеві добавки, технологія виробництва, нормативна документація, показники якості, показники безпечності, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Махлай, А. І. Розроблення інтегрованої системи менеджменту виробництва закуски на основі сиру зернистого з поліпшеним нутрієнтним складом : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Аліна Ігорівна Махлай ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 170 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced