Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
IFS Food Standard, технологія виробництва напою, дисперсний безалкогольний напій з сочевиці, безпечність харчової продукції, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Сироватко, Ю. М. Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Миколаївна Сироватко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 164 с.