Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

IFS Food Standard, технологія виробництва напою, дисперсний безалкогольний напій з сочевиці, безпечність харчової продукції, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Сироватко, Ю. М. Розроблення системи управління безпечністю виробництва дисперсного безалкогольного напою з сочевиці за стандартом IFS Food : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Миколаївна Сироватко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 164 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced