Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням сублімованої рослинної сировини
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дієтична добавка, сублімована рослинна сировина, рецептура, антиоксидант, матеріальний баланс, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Арлачова, М. І. Розроблення рецептури дієтичної добавки з використанням сублімованої рослинної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 161 Хімічні технології та інженерія / Марина Ігорівна Арлачова ; наук. керівник Олена Валеріївна Подобій. – Київ, 2021. – 117 с.