Дослідження органолептичних характеристик вітчизняних ігристих рожевих вин

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

рожеві ігристі вина, класична технологія, резервуарна технологія, органолептичні показники, дескриптори, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Шустова, А. А. Дослідження органолептичних характеристик вітчизняних ігристих рожевих вин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Шустова ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 57 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced