Дослідження органолептичних характеристик вітчизняних ігристих рожевих вин
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
рожеві ігристі вина, класична технологія, резервуарна технологія, органолептичні показники, дескриптори, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Шустова, А. А. Дослідження органолептичних характеристик вітчизняних ігристих рожевих вин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Шустова ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2021. – 57 с.