Удосконалення способу отримання сиркової маси оздоровчої дії з використанням порошку базиліку та насіння кунжуту
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сир кисломолочний, сиркова маса, порошок базиліку, насіння кунжуту, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Шолудько, Л. А. Удосконалення способу отримання сиркової маси оздоровчої дії з використанням порошку базиліку та насіння кунжуту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Анатоліївна Шолудько ; наук. керівник Алла Олексіївна Башта. – Київ, 2021. – 93 с.