Удосконалення технології ізотонічних напоїв на натуральній основі
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ізотонічні напої, концентровані соки, мінеральні речовини, органолептичні показники, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Караїмчук, В. І. Удосконалення технології ізотонічних напоїв на натуральній основі : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Василь Іванович Караїмчук ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2021. – 70 с.