Удосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пивоваріння, система управління якості, екстракт, рекламація, внутрішній аудит, показники відповідності, оператор ринку, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кондратенко, А. В. Удосконалення систем управління якістю виробництва пива напівтемного нефільтрованого із застосуванням екстракту бузини за стандартом ДСТУ ISO 9001:2015 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжеліка Вадимівна Кондратенко ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced