Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сирна запіканка, аюрведична наука, інновації, технологічно вдосконалений харчовий продукт, біологічно активні речовини, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Лиса, Л. Б. Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Богданівна Лиса ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2021. – 117 с.