Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сирна запіканка, аюрведична наука, інновації, технологічно вдосконалений харчовий продукт, біологічно активні речовини, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Лиса, Л. Б. Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Богданівна Лиса ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2021. – 117 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced