Удосконалення системи управління безпечності виробництва сидру яблучного для оператора ринку ПрАТ «Карлсберг Україна»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сидр яблучний, виноробна галузь, система НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Грицай, Є. В. Удосконалення системи управління безпечності виробництва сидру яблучного для оператора ринку ПрАТ «Карлсберг Україна» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Євгеній Володимирович Грицай ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced