Індустрія гостинності в умовах пандемії Covid-19: проблеми та напрями антикризового розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто сучасний стан готельно-ресторанного бізнесу в Україні та альтернативні підходи до організації діяльності закладів ресторанного господарства та готельних підприємств в умовах пандемії Covid-19.The current state of the hotel and restaurant business in Ukraine and alternative approaches to the organization of restaurants and hotel enterprises in a Covid-19 pandemic are considered.

Опис

Бібліографічний опис

Медвідь, І. М. Індустрія гостинності в умовах пандемії Covid-19: проблеми та напрями антикризового розвитку / І. М. Медвідь, О. Б. Шидловська, Т. І. Іщенко // Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні : колективна монографія / за ред. д-ра іст. наук, проф. Чепурди Г.М. – Черкаси : ЧДТУ, 2021. – С. 72–78.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в