Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
цукрова промисловість, програми-передумови, оператор ринку, система НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ригас, Є. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Євгенія Олегівна Ригас ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 109 с.