КБР: Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація забою та переробки свиней на м'ясокомбінаті СП ТОВ «Нива Переяславщини»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м’ясокомбінат, забій свиней, сировина, субпродукти, кишкова сировина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Федосов, В. А. КБР: Проект модернізації СП ТОВ «Нива Переяславщини». Організація забою та переробки свиней на м'ясокомбінаті СП ТОВ «Нива Переяславщини» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Віталій Анатолійович Федосов ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2021. – 87 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced