Рослинні відходи харчової промисловості – цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавок
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновані способи модифікування рослинних відходів харчової промисловості хімічними активаторами та високотемпературною екструзією з метою підвищення сорбційних властивостей та одержання ентеросорбентів для селективного вилучення іонів важких металів, радіонуклідів та деяких органічних забруднювачів із організмів людей та тварин.
The methods of modifying plant waste food chemical activators and hightemperature extrusion to improve the sorption properties and receive absorbents for selective removal of heavy metals, radionuclides and some organic contaminants from humans and animals.
The methods of modifying plant waste food chemical activators and hightemperature extrusion to improve the sorption properties and receive absorbents for selective removal of heavy metals, radionuclides and some organic contaminants from humans and animals.
Опис
Ключові слова
сорбція, sorption, рослинні відходи, важкі метали, органічні забруднювачі, vegetable waste, heavy metals, organic pollutants, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Рослинні відходи харчової промисловості – цінна сировина для створення нових ентеросорбентів, харчових та кормових добавок / Л. А. Купчик, Л. Ф. Степанець, О. В. Ничик, О. О. Хижняк, Т. А. Мартиненко // Харчова промисловысть. – 2011. – № 10. – С. 71–74.