Хліб з карбюлозою
Файли
Дата
1993
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті показана ефективність використання карбюлози як рецептурного компонента, що володіє радіозахисними властивостями, у складі хлібобулочних виробів для екологічно забруднених зон.
The paper shows the efficiency of the use of both prescription karbyulozy components with radioprotective properties in the bakery for polluted areas.
Опис
Ключові слова
радіонукліди, radionuclides, полісахарид карбюлоза, хліб, polysaccharide carbulose, bread, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Іщенко, Т. І. Хліб з карбюлозою / Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – 1993. – № 10. – С. 14–15.