Удосконалення технології виробництва мурашиної кислоти
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
мурашина кислота, консервант Е236, двохфазне каталітичне окиснення, харчова добавка, метанол, підбір обладнання, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Подмокова, К. В. Удосконалення технології виробництва мурашиної кислоти : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Катерина В’ячеславівна Подмокова ; наук. керівник Ігор Володимирович Фесич. – Київ, 2021. – 77 с.