Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозива

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Актуальність використання овочевої сировини в якості збагачувача і структуроутворювача в харчових продуктах, зокрема морозиві, зумовлена її функціональними і технологічними властивостями. Функціональні властивості такого морозива досягаються за рахунок збагачення його вітамінами (P, PP, B1, B2, С), макро- і мікроелементами (Na, K, Mg, Fe, P) і харчовими волокнами, а технологічні властивості - за рахунок підвищеного вмісту в овочевій сировині розчинного пектину, що володіє структуруючими властивостями. В зв’язку з цим доцільно створювати нові технології виробництва морозива з овочевою сировиною.

Опис

Ключові слова

структуруюча здатність, овочева сировина, морозиво, Structuring ability, vegetable raw materials, ice cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Сапіга, В. Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозива / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 157-158

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced