Implementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companies
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The implementation of resource-saving technologies involves the development of industries, including their greening, which ensures the full and integrated use of raw materials and significantly reduces the negative impact of industrial waste on the natural environment.
Опис
Ключові слова
resource-saving technologies, whey, dairy companies, ресурсозберігаючі технології, сироватка, молочні компанії, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Mykhalevych, A. Implementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companies / А. Mykhalevych, V. Sapiga, U. Kuzmyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 225-226