Implementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companies
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The implementation of resource-saving technologies involves the development of industries, including their greening, which ensures the full and integrated use of raw materials and significantly reduces the negative impact of industrial waste on the natural environment.
Опис
Ключові слова
resource-saving technologies, whey, dairy companies, ресурсозберігаючі технології, сироватка, молочні компанії, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Mykhalevych, A. Implementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companies / А. Mykhalevych, V. Sapiga, U. Kuzmyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 225-226