Актуальні маркетингові фуд-тренди та їхній вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Охарактеризовані сучасні маркетингові фудтренди, їх зв'язок із зміною стилю життя та вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості. Modern marketing food trends, their connection with lifestyle changes and the impact on entrepreneurship in the food industry are described.

Опис

Ключові слова

маркетингові фудтренди, маркетинг харчових продуктів, підприємництво у сфері харчової промисловості, marketing food trends, food marketing, entrepreneurship in the food industry, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Ткачук, С. В. Актуальні маркетингові фуд-тренди та їхній вплив на підприємництво у сфері харчової промисловості / С. В. Ткачук // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 209–210.