Формування якісних показників соусних заливок для виробництва пресервів
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
На сьогоднішній день актуальним питанням при виробництві пресервів є продовження термінів зберігання з використанням сучасних харчових добавок, що впливають на якість готової продукції, а також розробка інноваційного обладнання і нової технології обробки сировини. Покращує гастрономічні властивості багатьох видів пресервів використання соусів, заливок і гарнірів. Широкий асортимент соусів і заливок дозволяє випускати пресерви з різними смаковими властивостями, здатними задовольнити переваги будь-якого споживача. To date, a topical issue in the production of preserves is extension of shelf life with the use of modern food additives that affect the quality of finished products, as well as the development of innovative equipment and new raw material processing technology. Improves the gastronomic properties of many types of preserves using sauces, fillings and side dishes. Wide range sauces and fillings allows you to produce preserves with different flavors, able to satisfy the preferences of any consumer.
Опис
Ключові слова
томати, соуси, пресерви, заправки, tomatoes, sauces, preserves, condiments, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дущак, О. В. Формування якісних показників соусних заливок для виробництва пресервів / О. В. Дущак // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, 11-12 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 110–111.