Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 9 вересня 2015 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних завдань кондитерської галузі, зокрема розробці ресурсо- та енергозберігаючих технологій, розширенню асортименту кондитерських виробів, застосуванню нових інноваційних технологій та методів для створення високоякісних кондитерських виробів, у тому числі виробів спеціального призначення.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, кондитерська промисловість, інноваційні технології, confectionery industry, innovative technologies, харчова промисловість

Бібліографічний опис

Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 9 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – 114 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced