Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У збірник увійшли тези доповідей учасників IV Всеукраїнської науковопрактичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, глобалізація економіки, управління персоналом, суб’єкти господарювання, діяльність підприємств, globalization of economics, food production, management personnel, entities, activities of enterprises

Бібліографічний опис

Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 85-річчю кафедри економіки і права та її першому завідувачу професору Птусі М.В., Київ, 18-19 листопада 2015 р. : тези доповідей. – Київ : НУХТ, 2015. – 295 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced