Підвищення ступеню очищення ректифікованого етилового спирту від летких домішок
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Отримання ректифікованого етилового спирту високої якості можливе при умові більш глибокого вилучення та концентрування летких домішок спирту на тарілках брагоректифікаційних установок. Проведення гідроселекції в епюраційній та розгінній колонах дозволяє створити умови для підвищення коефіцієнтів ректифікації летких домішок спирту та забезпечити їх максимальне видалення з головною фракцією спирту етилового і естеро-сивушним концентратом. Визначальними показниками якості є концентрація в готовому продукті альдегідів, естерів, сивушного масла, а саме ізопропілового спирту, і метанолу.
Description
Citation
Булій, Ю. Підвищення ступеню очищення ректифікованого етилового спирту від летких домішок / Ю. Булій, А. Куц, А. Форсюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : збірник тез IX Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудняня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 70–72.