Підвищення ступеню очищення ректифікованого етилового спирту від летких домішок

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Отримання ректифікованого етилового спирту високої якості можливе при умові більш глибокого вилучення та концентрування летких домішок спирту на тарілках брагоректифікаційних установок. Проведення гідроселекції в епюраційній та розгінній колонах дозволяє створити умови для підвищення коефіцієнтів ректифікації летких домішок спирту та забезпечити їх максимальне видалення з головною фракцією спирту етилового і естеро-сивушним концентратом. Визначальними показниками якості є концентрація в готовому продукті альдегідів, естерів, сивушного масла, а саме ізопропілового спирту, і метанолу.

Description

Citation

Булій, Ю. Підвищення ступеню очищення ректифікованого етилового спирту від летких домішок / Ю. Булій, А. Куц, А. Форсюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : збірник тез IX Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудняня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 70–72.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By