Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу морозива з використанням карагенану та заміною вершків і молока на молочний білок

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті розглянуто питання удосконаленої холодної солодкої страви з використанням інноваційної продукції у виді згущувачів, створення напівфабрикату з додаванням карагенану. Використання даного напівфабрикату дозволяє покращити органолептичні показники, покращену засвоєність організмом, збагаченням поживними речовинами страву такими, як вітамінами, забезпечує стійкість пін та тривалість зберігання збільшується. Утворена модельна система, що являє собою суміш харчової емульсії, гідро колоїдів пінно-емульсійного типу, що дозволяє розширити асортимент кулінарної продукції.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, молочний білок, поліфункціональний напівфабрикат, морозиво, піна, food emulsion, ice-cream, milk protein, foam, multifunctional semi-finished product, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу морозива з використанням карагенану та заміною вершків і молока на молочний білок / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, В. В. Кучинський // Science Online : International Electronic Scientific Journal. – 2022. – № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced