Обґрунтування використання овочевих пюре в технології січених виробів з м’яса індички лікувально-профілактичного призначення
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлений огляд щодо виробництва січених виробів з м’яса. Наведені данні дослідження волого зв’язуючої здатності м’ясного фаршу (ВЗЗ) з індички та овочевого пюре з квасолі, цибулі та печериць. На підставі досліджень запропоновано рецептури та технології січених виробів лікувально-профілактичного призначення. Встановлено, що підвищення кількості квасолі на 10 % у модельній системі «м’ясо індички – квасоля відварна – цибуля ріпчаста» підвищує ВЗЗ на 13,60…14,06%. Підвищення кількість печериць у системі «м’ясо індички – квасоля відварна – печериці» на 10% знижує ВЗЗ на 11,49…14,13%.
Опис
Ключові слова
січені вироби, лікувально-профілактичне призначення, овочеве пюре з квасолі, цибулі та печериць, chopped meat, therapeutic and prophylactic purpose, vegetable puree from beans, onions and mushrooms, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Обґрунтування використання овочевих пюре в технології січених виробів з м’яса індички лікувально-профілактичного призначення / К. В. Свідло, С. М. Пересічна, Л. Є. Мамченко, Л. К. Карпенко. – 2021. – Grail of Science : International scientific journal. – № 10. – С. 242–247.