Морфологічний аналіз машин для пакування в’язко-пластичних харчових продуктів та дослідження вагових дозувальних пристроїв

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Морфологічний аналіз із застосуванням морфологічного ящика широко застосовується під час дослідження різних технічних систем, у т.ч. і пакувального обладнання. Метою проведених досліджень є аналіз типових функціональних мехатронних модулів пакувальних машин для визначення усіх їх потенційно можливих конструктивних виконань. З усіх дій, що потенційно може виконувати досліджувана технічна система розглядаються лише ті, які призводять до бажаного результату – якісна реалізація процесу пакування з отриманням паковань відповідної форми, кількості та якості.Morphological analysis using a morphological box is widely used during the study of various technical systems, including and packaging equipment. The purpose of the research is to analyze the typical functional mechatronic modules of packaging machines to determine all their potential constructive performances. Of all the actions that can potentially perform the studied technical the system is considered only those that lead to the desired result - quality implementation the packaging process to obtain packaging of the appropriate shape, quantity and quality.

Опис

Ключові слова

пакувальна машина, в'язко-пластичні продукти, ваговий дозувальний пристрій, морфологічний аналіз, packaging machine, visco-plastic products, weighing dosing device, morphological analysis, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Морфологічний аналіз машин для пакування в’язко-пластичних харчових продуктів та дослідження вагових дозувальних пристроїв / О. М. Гавва, С. В. Токарчук, Б. В. Михайлик, Л. В. Марцинкевич // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 10-ої Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 15 вересня, 2021. – Київ : НУХТ. – С. 71–77

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced