Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням фізико-хімічних способів на ТОВ «Олександрійський цукровий завод»
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, вапнування, очищення дифузійного соку, карбонізація
Бібліографічний опис
Стецунова, А. М. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням фізико-хімічних способів на ТОВ «Олександрійський цукровий завод» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжеліка Миколаївна Стецунова ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2022. – 79 с.