Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням фізико-хімічних способів на ТОВ «Олександрійський цукровий завод»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології цукру і підготовки води, вапнування, очищення дифузійного соку, карбонізація

Бібліографічний опис

Стецунова, А. М. Удосконалення технології очищення дифузійного соку із застосуванням фізико-хімічних способів на ТОВ «Олександрійський цукровий завод» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжеліка Миколаївна Стецунова ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2022. – 79 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced