Добування ріпакової олії двократним пресуванням у цеху потужністю 240 т за добу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, технологія, насіння, м’ятка, ріпакова олія, жаровня, форпрес, експелер

Бібліографічний опис

Свириденко, А. В. Добування ріпакової олії двократним пресуванням у цеху потужністю 240 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Вячеславівна Свириденко ; наук. керівник Іванівна Романовська Тетяна. – Київ, 2022. – 90 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced