Спосіб виробництва кисломолочного десерту (Патент на корисну модель № 147179)
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва кисломолочного десерту включає отримання молочної основи із
знежиреного молока, отримання розчину желатину, нагрівання суміші і додавання розчину
желатину, пастеризацію, фільтрування, охолодження, перемішування, охолодження до
температури заквашування, перемішування, сквашування, доохолодження. До молочної основи
додають сухий концентрат сироваткових білків у кількості 4,0-6,0 %, сублімовані фрукти у
кількості 4,0-7,0 %, після заквашування закваскою прямого внесення, що містить мікроорганізми
біфідо- і лактобактерій у кількості 0,3-0,5 %, розливають у споживчу тару.
Опис
Ключові слова
кисломолочні продукти, кисломолочний десерт, сублімовані фрукти, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 147179 UA, A23C9/13 Спосіб виробництва кисломолочного десерту / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, І. М. Миколів, В. Ю. Богданова – u202005951; заявл. 17.09.2020; опубл. 21.04.2021, бюл. № 16/2021